Jag letar med ljus och lykta efter en lämplig verkstad.
I väntan på detta är jag ambulerande keramiklärare. Jag kan komma till er och ge en kurs, om ni har en lokal. Jag tar med material och verktyg, och fraktar sen föremålen till min ugn. Jag kan också hyra Lundbygården i Norra Lundby, Skara kommun, om ni är en större grupp som vill ha kurs. 

 Nu på vårvintern har jag hyrt in mig i Lundbygården vid Norra Lundby kyrka i Skara kommun, för att ha kurser. Kursen näst på tur är 6-7 juli.  Förmiddagen för barn och em/kväll för vuxna. Barnen kommer att jobba med skulpturer av kavlade bitar; båtar, bilar eller hus på lördagen och på söndagen bruksföremål; muggar, vaser och skålar.  Vuxenkursen  kommer att jobba med ringling, kavling och formtagning. Jag lär ut hur man gör en gipsform, som sen används till att trycka ut lera i för att mångfaldiga skulpturen/kakelplattan. Lätt att börja med, är att gjuta av en frukt eller grönsak, eller en liten kakelplatta gjord i lera.  Välkomna med anmälningar och eventuella frågor. 


 

Här nedan följer lite bilder från kurser genom åren i min förra studio vid Lilla Samuelsgården vid Hornborgasjöns Östra strand.